Om oss

Sörbo Trä och Byggmaterial AB 
Vi är en bygghandel som ligger 2km utanför Oskarshamn. Företaget bildades 1973 av Erik Skedebäck och drivs sedan 1990 av hans söner Anders och Johan.Vi säljer virke, listverk, gips, isolering, skivmaterial, fönster, dörrar mm. Vi har också ett gediget snickeri där vi hjälper våra kunder att få produkterna anpassade efter deras önskemål,vi tillverkar även emballage till industrin som uppfyller kraven på behandling & märkning enligt FAO:s standard ISPM15. Med låga omkostnader och bra inköp kan vi hålla priserna på en låg nivå. Vi väljer leverantörer som håller hög kvalité till lågt pris. Våra kundgrupper är både företag och privatpersoner.

Vi satsar på service
På Sörbo Trä sätter vi alltid er i första rummet. Vi hjälper er att välja den produkt som passar er allra bäst och som ger er så mycket som möjligt för pengarna. 

Det skall vara lättsamt att handla byggmaterial
Vi ser till att ni får hjälp med att uträtta erat ärende på så kort tid som möjligt. Hos oss får ni snabba besked angående pris och leveranstid, snabb varuutlämning och hjälp med lastning. Vi erbjuder även utkörning och lån av släpkärra för hemtransport av varor. Det spelar ingen roll om ni är "proffssnickare" eller "gör det självare". Vi försöker hålla 100% service!

Vårt största mål är att bygga vidare på det goda rykte som gjort att kunderna stannat kvar under åren. Ett rykte som också ger nya kunder.

Våra öppettider är: Måndag-Torsdag 8-17, Fredag 8-15 med stängt för lunch 12-13

Kontakta oss

Sörbo Trä AB
Sörbo 5
572 93 OSKARSHAMN

Tel. 0491-188 80

sorbo@sorbo.nu

Hitta hit »